Cerca al web

images/cabecera_empresa.jpg
Grup Serviesport és una iniciativa empresarial tarragonina que va començar a donar els seus primers passos fa més de 15 anys. El projecte empresarial va sorgir davant l'augment de la demanda de serveis de caire lúdico-esportiu que es produia a la societat, on el benestar i la salut són elements que caracteritzen el nostre present i futur.

Sota els principis de serietat, professionalitat, treball en equip, innovació, formació continuada i joventut i amb una filosofia empresarial de gestió de la qualitat, Serviesport inicia la seva activitat l'abril de l'any 2003, aconseguint un grau de satisfacció important de tots els seus clients en els serveis prestats.

Amb el pas del temps, l'empresa ha evolucionat de forma important i l'equip de persones que hi ha al capdavant, al 2008 va donar un pas més enllà i va convertir aquell petit projecte en un grup d'empreses que s'han anat consolidant a la província de Tarragona en els àmbits de la gestió d'equipaments públics, la prestació de serveis de l'esport, el lleure i l'educació i la formació de persones.

Ser una organització referent en l'àmbit de la gestió de l'esport, el lleure i l'educació, col·laborant de forma continuada amb les diferents administracions públiques, en la prestació dels serveis públics del nostre sector, així com iniciatives de caràcter privat del propi Grup Empresarial.

Satisfem la necessitat de gestió de serveis públics i privats dins els àmbits esportius, de lleure i de l'educació, majoritàriament al territori de Catalunya, fent realitat els projectes que ens confien els nostres clients, amb el compromís de realitzar-los amb professionalitat i ètica empresarial, assegurant la satisfacció dels nostres clients així com de la resta de grup d'interés, com per exemple els usuaris de les instal·lacions i serveis.

Ens hem de posicionar en el mercat de la prestació de serveis públics i privats en els àmbits esportius, de lleure i de l'educació, per ser una empresa líder en la qualitat de servei i que ofereix una opció de confiança, essent especialistes en la gestió pública.

La nostra organització expressa a continuació els valors corporatius, és a dir els nostre ideals i principis col·lectius que guien les reflexions i les actuacions dels individus o grup d'individus. Són els nostres eixos de conducta i estan íntimament relacionats amb els propòsits de l'empresa. Volem afegir un valor corporatiu que sempre ha estat implícit però mai hem especificat com a tal, és el fet d'aconseguir que els nostres col·laboradors gaudeixin mentre treballen, que se sentin contents de treballar dins l'equip.

Els nostres valors:
Gaudir de la nostra feina - Treball en equip - Qualitat humana - Professionalitat - Vocació de servei - Iniciativa en la nostra responsabilitat - Innovació - Formació continuada - Humilitat - Transparència

Des de l'inici de Serviesport, la filosofia de treball que hem mantingut és aportar la màxima qualitat als nostres serveis, assolint un procés de millora continuada mitjançant les aportacions i suggeriments realitzats pels nostres clients i col·laboradors. Des de l'any 2006 la incidència sobre la qualitat dels nostres processos i procediments esdevé una prioritat i Serviesport obté la certificació del seu sistema de gestió segons les normatives internacionals ISO 9001:2015. Aquest fet ens posiciona com a empresa pionera en el nostre territori en gestió de la qualitat. En aquest sentit, Serviesport implanta, a les instal·lacions esportives que gestiona, els procediments i processos establerts amb l'objectiu de millorar la eficàcia i eficiència de les seva prestació.Grup Serviesport

Avinguda Maria Cristina, 25 - 43002 Tarragona
977.211.558
serviesport@serviesport.com