Cerca al web

L'Espai Multifuncional de Grup Serviesport és una escola pròpia reconeguda per Ensenyament i pel Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC), del qual n'és col∙laboradora. Actualment s'imparteixen cursos per a persones en discapacitat física i psíquica.

Un dels eixos principals del Grup Serviesport és la Responsabilitat Social ja sigui amb els clients, els proveïdors, el medi ambient, la comunitat, amb la governança i amb els treballadors.

Després de l'experiència d'incorporar persones amb discapacitat dins l'equip de treball de l'empresa i d'haver rebut reconeixement per part de les Federacions de la Xarxa F.I.L, en el marc del programa per a la promoció d'empreses inclusives, Grup Serviesport ha volgut fer una clara aposta per a la formació de persones amb discapacitat que es troben en situació d'atur. L'objectiu és clar: formar-los per donar-los un lloc de feina i així fomentar la inclusió laboral d'aquestes persones.

Cursos per a persones en discapacitat psíquica:Per a més informació i inscripcions:

Espai Multifuncional del Grup Serviesport - Carrer de les Arcades s/n - Cuines de l'antic Hotel ROYAL TARRACO - 43002 Tarragona
977.211.558 // extensió 3
cursostgn@serviesport.com

Grup Serviesport

Avinguda Maria Cristina, 25 - 43002 Tarragona
977.211.558
serviesport@serviesport.com