Cerca al web

images/cabecera_inflasport.jpg
Les Megafestes Aquàtiques Inflasport són una experiència divertida per viure amb família i amb amics. Inflables aquàtics que equipararan les vostres piscines amb les prestacions de qualsevol parc aquàtic. La festa és ideal per a tot tipus de celebracions, festes majors, inauguracions i dates assenyalades del municipi.

Una festa que no només compta amb inflables, sinó amb música, activitats, concursos, premis, ball, etc. tot dinamitzat per monitors esportius especialistes que faran que durant dues hores tot sigui un gran espectacle aquàtic.

Inflasport disposa de 3 tipus de festes aquàtiques, en funció de les vostres necessitats:
  • FESTA XL

    7 o més inflables. Està pensada per a piscines de grans dimensions. La festa garanteix espectacle i diversió per a tota la família. La festa compta amb activitats i premis per a tothom.
  • FESTA L

    5 o més inflables. Per a piscines de mida mitjana (d'uns 25 x 12,5 m) i per a nens i joves. Compta amb grans dosis de gresca i molts regals.
  • FESTA M

    3 o més inflables aquàtics. Ideal per a piscines petites i/o de poca superfície de làmina d'aigua. La festa compta amb activitats i premis per als més petits.
Per a més informació i contractacions:

Hotel d’Entitats de Tarragona - Carrer Pons d’Icart s/n. - Edifici La Pedrera, 6a planta - 43004 Tarragona
977.253.520
ohijosa@serviesport.com

Grup Serviesport

Avinguda Maria Cristina, 25 - 43002 Tarragona
977.211.558
serviesport@serviesport.com